Vyhledávání

Kontakt

Josef Lampert a Eliška Havlíková
Týn nad Vltavou (Czech), Měcholupy (Czech)

blackheartzine@seznam.cz

Tortharry Follow 2013

22.12.2013 20:12

2 roky uběhli a Tortharry jsou tady s novým CD, které nese název Follow. Tohle je výborná zpráva pro milovníky pravého Death Metal. Tohle CD je již 8 v neumírající serii této neumírající kapely. CD vás ihned jak zmáčknete tlačítko „play“ tak vás vcucne do svých pařátů death metalu okořeněným brutálním kořením. Prostě tohle je srdcová záležitost každýho death posluchače.

O mastering a celý průběh nahrávání se postaralo polské studio Hertz a výsledek je nepřekonatelný. Na tvorbě se podílelo hodně lidí, kteří ze sebe potili krev a málem ze sebe sedřeli kůži. O obal alba se postaral mistr české grafiky Jaromír „Deather“ Bezruč a dvorní textař Tortharry Štefan Ležovič se postaral o výborné texty.

Follow...proč se zrovna CD jmenuje takhle? Protože Š. Ležovič vytvořil texty jako takovou reakci na současnou situaci v naší zasraný zemi a že nic nikomu nezbývá než se stát členem stáda a dělat pořád ze sebe idiota-odtud plyne název Follow.

Jinak co se týče jejího obsahu, kapela a ostatní lidi, kteří se vzniku podíleli ze sebe dřeli kůži a stálo to za to. Výborný zvuk, výborná hudba, prostě hustěkrutopřísná deska. Já nemám slov po poslechu a skoro ani dech a pořád mám abstinenční příznaky když si nemůžu poslechnout alespoň jednu skladbu, a to hrozí i u ostatních posluchačů. Takže poslouchat pravidelně!

CD oficiálně vyšlo na svět v druhé polovině Listopadu 2013 u Metal Gate records a křest proběhl 21.prosince v Music Hall Zděřina v Polici nad Metují. Deska má i svého kmotra a tím je Derrick Green ze známe brazilské legendární smečky Sepultura. Na křestu vystoupil spolu s kapelou Tortharry. Na křestu zahráli také Antigod, Minority Sound, Nanovor a Deathstar.

Závěrem bych chtěl poděkovat kapele Tortharry za vyvoření tohoto skvostu a zároveň jim chci popřát mnoho dalších úspěchů, další fans, hodně vydařenejch akcí a další takhle úspěšný placky. Dále chci poděvat Ondřejovi Šmejkalovi za poskytnutí CD a i celýmu Metal Gate.

www.metalgate.cz

www.tortharry.com