Vyhledávání

Kontakt

Josef Lampert a Eliška Havlíková
Týn nad Vltavou (Czech), Měcholupy (Czech)

blackheartzine@seznam.cz

Archiv 2012

12.02.2013 13:27

20.12. 2012

BAD DAYS BEGIN Chystaj novej matroš

Kapela BDB z Tábora chystají a natáčejí novej matroš s novým zpěvákem, který nahradil Zdendu kvůli studiu. Dlouho jsem neslyšel nějakej novej matroš od nich a tak se moc těším. Jinak kapela postrádá druhýho kytaristu a tak prosí veřejnost o to jestli by se nějaký ZKUŠENÝ kytarák nenašel. Jestli někdo máte zaájem nebo o něcčem víte tak napište!!! Hlavní je mít chuť hrát, zapálení pro muziku a kapelu aktivitu....

BANDZONE

FACEBOOK

GSM.: 608 876 333

mail: info@baddaysbegin.com


21.11.2012

Climax

Tuhle parádní Hardcore/Punk kapelku z Prahy jsem poznal díky music klubu "Parukářka" na Žižově(o kterým si můžete přečíst v nové sekci "Music kluby, Bary"). Ale ted se spíš budu věnovat Climaxu. Takže kapela vznikla okolo roku 2001/2002 v sestavě Fatál-zpěv, Miki-kytara, Káďa-basa, Kaňour-bicí. OP nedohodě bicman odchází. Nahradil ho bubeník z Nymburské HC/punkové partičky Mizantrop - Ivoš.  Po pár měsících odešel Káďa, aby s Kaňourem založili punkovku Komplex Viny. Po dlouhém schánění basáka se vrátil Kaňour, ale už v podobě baskytaristy. Začátkem dubna 2005 vydávají první desku První Varování. Po vydání desky následuje šňůra koncertů se známými kapelami, jako např.: PNS, Mad Pigs, Demarche,.....

V roce 2006(červen) opuští kapelu zpěvák Fatál, kvůli rodině. Po chvíli ho nahradil Kráťa, který výborně mikrofon zvládá zkrotit. V roce 2007 s Kráťou vydávají novou splitku s americkýma "Lab Rats" . V roce 2010 se změnila sestava, hrající do dneška. Jedná se o: Alan - baskytara (kapely : K.Z.O. , Mea Culpa) , Broumis - zpěv (Kapely: Assassins) , Dan - bicí (Kapely: Assassins). A následuje evropské turné. 

A v roce 2012 vydávají novou desku s názvem No time for heroes. Na kterou se chystám udělat recenzi po odbržení od kapely. 

Těším se na další spolupráci s kapelou a přeju hodně fans, koncertů a uspěchů. 

Coru piss Dreaddy    v Neznašově 21.11.2012


13.11.2012

Light In The Dark

Při bloumání a surfování po netu, resp. na Bandzone.cz sem narazil na tu fajn kapelku z Vodňan(Jižní Čechy). Není to sice žádná řezničina jako DeathCore, GrindCore, či něco podobnýho. Ale z důvodu, že chci podporovat českou scénu a tahle kapela do pohody mi padla do oka. Jinak hrajou spolu tak od Února 2011 a to ve složení :  Mori (Bicí), Fox(Kytara), Lighter(kytara), xlenkax(vocály), Lukáš Chytka(Basa, Growl). Omlouvám se ale členy nezmám vlastním jménem tak se vám je vypsal alespoň pod přezdívkami z profilů Bandzone.cz. Kapela hraje Hard-rock/Heavy....prostě klasiku do pohody s příjemnýma textama o životě a Světě. Jinak kapela má nahraný i nějaký songy mezi které patří např.: Nic, Kat, Mor či Noční jezdec a další. Všechny songy co jsem slyšel semi velmi líbí a nevíc se mi líbí "Nic". To je pro mě song do pohody a relaxu, který rád pustím. Prostě klasická rockovka propletená tvrdými kytarami a občasným growlem- prostě nádhera.

Se svojí muzikou vystupují po jižních Čechách(Vodňany, Temelín, České Budějovice, Putim, Písek,.....). Tohle je mladá, ale velmi (teda aspon podle mě) dobrá kapela s výbornou a zářivou budoucností. 

Kapela LITD se zaregustrovala do soutěže "Český slavík mattoni". Jesli se vím kapela líbí a rádi byste jí viděli na podiu se slavíkem v ruce tak ji můžete podpořit na https://www.hvezdainternetu.cz/detail/1469-light-in-the-dark/index/reff/100000775533673 . Pro kapelu to bude další plus a budou i rádi za každou podporu. Já už jsem hlasoval a doufám, že se přidáte i vy čtenáři tohoto webzínu. 

To by bylo zatím o této kapele vše víc už jsem toho nezjistil..

Dreaddy ...............................v Neznašově

 


5.11. 2012

SWARM chystají song

Velmi našláplá kapela Swarm z Českých Budějovic pro nás chystají novej song, ve kterým kytariska Pať. K. doplňuje čistým vocálem. Dozvěděl sem se, že chodí na lekce clean vocálu za 400 na hodinu :)). Jinak song má chystaný out na 17. Prosinec tohoto roku a když to bude od této kapely tak se těším jak můj malej brácha na Ježucha :). No tak měsíc si počkáme a ještě z profilu BZ sem vyčetl, že kapela bude bude mít první open-air a vůbec první koncert v Trhových Svinech a to dne 21.6. 2013 a zahrají spolu s F.O.B. , Mater Monstfiera, No Belief, Secret Of Darkness,.... Jinak akce nese jméno "Apocalyptic form of death". Samý dobrý kapely= nářez jak svině!!!

Ještě k chystanému songu od Swarm. Song ponese název "Hopes die Last" a bude se nahrávat ve studiu Dolní Rápotice (www.studiorapotice.cz).

TO zatím o tomto vše.............Tak zatim piss a brzo zase z nějakejma aktualitama ;)

 

 

 

 


MITCH LUCKER RIP......

 

To co čtu na internetu, tak je to asi pravda.....výborný zpěvák Mitch Lucker ze Suicide Silence zemřel při nehodě na motocyklu.

Čest jeho památce.....

 

      


1.11.2012

YOUR EYES SEPTEMBER

Tuhle metalcorovou kapelu sem poznal díky lidem z "COPky" a ještě, že tam jsou z kapely dva. Kapela vznikla v roce 2011 a rodné město je Tábor. Jinak v kapele účinkují P. Krejča(kytara), E.Bartůšek(basskytara), M.Vlach(bicí) a "Rockos"(vocal). Kapela má za sebou pěknou šnůru koncertů např. s TRIBE, BALAMUTA,A5,......a mnoho dalších. Nedávno také vydala demo, které nenese žádný název a obsahuje hodně povedené kousky, ketré se mi zamlouvaj. Podle mého zjišťovaní kapela nechystá žádný novinky(ale za to pár koncertů, např. v Kamenici n. L.). 

A ještě jedna zajímavost. Při čtení infa o kapele jsem zjistil, že hrajou jakýsi GAY-CORE. Což absolutně nevím o co go, ale to pak hodim do rozhovoru a uvidím.....

Jinak kapele přeju hodně úspěchů, fans, koncertů a všeho možnýho..


27.10.2012

TRIBE 

Kapelu Tribe ze Slovenska jsem poznal teprve nedávno, ale za to kapela se mi velmi zalíbila. Kapela hraje od roku 2008 a pochází z Moldavy n. Bod. Hraju v této aktuální sestavě: Norbert Farkaš -zpěv, Daniel Danko -Kytara zpěv, Miroslav Mikula - Kytara, David Danko -baskytary zpěv, David Balázs -bicí. V roce 2010 kapela vydává první album "Scream to Bleed". ve stylu Trash/Deathcore. Později v roce 2012 vydávají další album "Endless Apocalypse". V součastnosti kapela dostává velké množství nabídek na koncerty a roste tak jejich oblíbenost. Jinak kapela chystá v rámci Ektomorf Black flag tour ako support - Debrecen, Cluj - Napoca, a Budapest. Od 30.10. do 1.11 a potom 3.11. mají dalsi koncert v madarsku s jednou finskou grindovou kapelou. Na jejich nové album chystám recenzi.

www.bandzone.cz/tribecore

https://www.facebook.com/tribeslovakia

 
                                                                                                                            

25.10.2012

CO SWARM CHYSTAJÍ???

No kapelu Swarm určitě znáte(na webu naleznete recenzi na jenich EP). Kdo né tak v recenzi je také něco o nich. abych se vrátil k tématu, kapela bohužel nechystá žádné koncerty. Kapela si jinak chystá novej song na novej rok na kterej se těším.

O songu vím, že bude obsahovat i čistý vocál. Bude to skvělá kombinace.


CHCETE SI PŘIPADAT NEBO SE VŽÍT DO KAPELY SLIPKNOT??

Na jednom eshopu nabízejí masky všech člénů Slipknot https://slipknot.shop.bravadousa.com/Dept.aspx?cp=162_9156.       Ceny se pohybují od S15.00 do 49.00 Dollarů. Pro více info klikněte na odkaz víše(EN), kde si vše můžete objednat.

 


BAD DAYS BEGIN NAŠLI NÁHRADU NA ZPĚV A CHYSTAJÍ NOVÝ MATROŠ!!!

(zkopírováno z Fanpage Facebooku kapely--pro rychlejší upozornění)

Tak štěstí se na nás usmálo a nečekaně jsme velmi rychle sehnali náhradu za Zdendu, novým členem naší bandy je John Debnar, myslím, že se můžete těšit na novej matroš, kterej hodláme v co nejbližší době stočit....... doufáme, že stihneme co nejdřív nazkoušet nový playlist a ještě stihneme letošní klubovou scénu, děkujeme Všem za podporu a hlavně Zdendovi za tip.... brzy na slyšenou BDB....

!!!!A já ještě dodávám, že stále hledají nového druhého kytaristu!!!!!


AINT chystají debutovou placku na únor 2013

 

Album je inspirován především životem, který se stejně jako sen dokáže z ničeho nic změnit doslova v noční můru ... a právě tehdy nastává moment, kdy celá naše uhlazená realita, která je jen špatně nalepená tapeta, spadne a odhalí pravou tvář světa.
 
"Co miluješ, to obchází vždy pryč, co nenávidíš, to je tady navždy." (Angels died)
 
Tématem alba je hlavně dívka s měnou Sue, která zoufale hledá štěstí v naději, že ho najde v alkoholu, drogách a sexu (Deathlust). Sue touží po pomstě za nešťastné dětství, no svojí obrovskou nenávistí k lidem přivolá z astrálního světa démona, kterým se stane posedlá (Obsess) a nakonec se ocitá uvězněna v samotném pekle (Coma).
V konceptu alba nechybějí ani písně inspirované biblí - Samael, The Dead World a také píseň Children of the violence, která
poukazuje na apokalyptickou budoucnost podle zjevení Jana. 
Album bude předcházet singl, kterým by měl být song Shadows of past. Právě tuto píseň považuji za svou nejosobnější jakou jsem zatím napsal.
Všechny texty alba vycházejí především z pesimistických úvah, které mají za cíl otřást lidmi, aby se zamysleli nad svými životy a začali se chovat lidsky.
Součástí alba bude deset písní, které se nesou v hororově metalové atmosféře. Při jejich tvorbě bylo od začátku naším prvořadým cílem, aby oslovil i lidi, kteří běžně metál neposlouchají. Momentálně hledáme seriózní vydavatelství, které by si vzalo vydání našeho debutu na svá bedra.

AINT Hororová kapela ze Slovenska

Dneska vám představím kapelu ze Zvolena(SK). Aint byla založena v lednu 2011 ex-kytaristou Michalem M. a hraje ve složení: Kain Omen(Vocal), Šuďo(kytara), Braňo(kytara), Robči(basa) a Wind Rider(bicí). Název "Aint" vznikl od názvu písně Saint od Marylina Mansona. Jsou typický na koncertech že mají hodně pyrotechniky a hororový nádech. Kapela má z Prosince 2011 CD "Deathlust" Podle poslechu se jim hodně povedlo(škoda, že není ozdoubou u mě doma) a chystají debutové album "The Death World". Letos je uvidíme třeba na AMF 2013 jako poprví na dvoudenné verzi. A taky chystají singl a klip.

Zalíbila se vám kapela a máte chuť si poslechnout?

BZ :https://bandzone.cz/aint    FB: https://www.facebook.com/OfficialAint


16.10.2012

KAPELA BAD DAYS BEGIN HLEDÁ!!!

Kapela BDB hledá zkušeného zpěváka do kapely. Zpěvák by měl být zapáený do muziky a spolehlivý. Máte zájem ? Napište buď sem do Guestbooku anebo na mail: info@baddaysbegin.com


BAD DAYS BEGIN  Táborští Deathcorový tahouni 

Pro ty co neznají tuto výbornou Deathcorovou kapelu, tu nejdřív o nich napíšu pár řádků pro seznámení. Takže, kapela vznikla v roce 2011. Jejich aktuální složení je Márty(bicí), Zdenda(řev,jekot), Dawe(Basa), Vláďa(kytara). Kapela hraje po okolí rodného Tábora a jejich kariéra je velmi ůspěšná.

Nyní se chystají nahrávat první EP. Název ani obsah se mi nepodařilo zjistit(až to vypátrám budu samozřejmě informovat). Ani žel nevím kdy by mělo vylízt ven, prostě jen to že bude :).

A ještě jedna špatná zpráva, kterou mi prozradil bicman(Márty). A tou je, že zpěvák bude opuštět jejich řady a kapela doufá že ještě s nima natočí EP. Není to zrovna přijemný když v týhle sestavě jim to krásně klape a funguje jak švýcarský hodinky. 

Jinak kapele přeju hodně fans, koncertů, a už si předem brousím zuby na EP(tzn. Recenze)+ nějakej ten rozhovor s nima .

Chcete-li si kapelu poslechnou a podpořit tak je najdete na BZ (https://bandzone.cz/baddaysbegin) a na FB (https://www.facebook.com/baddaysbegin

v Nezanšově  15.10.2012     Dreaddy

 


14.10.2012

AMF 2013-Aktuálně

Pro každýho se na tomto ročníku se najde to co má rád a který styl metalu má nejradši. Tady jsou aktuální rozpis, nebo rozdělení kapel do jednotlivých odvětví metalu:

 

heavy = TRIGGER , AINT
thrash = NECRONOMICON , WOSLOM , W.A.R. , SPREADING DREAD,DEATHSTAR
hardcore = HAVE IT ALL
metalcore = ATR OF DEFIANCE,INPAIN
rock = STROY
speed/power = ENDLESS MAIN
death = DARKSIDE ,HYPNOS , NAHUM , SKLEPMASTER , SHATTER
grind crust = HIROŠIMA
black = ROOT
Doom / gothic = SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY , ADOR DORATH
 

11.10. 2012

AINT A JEJICH NE MOC STAREJ KLIP

 

 


 

MIGHTY SOUND UŽ OPĚT DÁVÁ O SOBĚ VĚDĚT!!

Už je to opět tady proslulý festival MIGHTY SOUND tentokrát už po deváté se představí v plné kráse ve dnech 19.-21.7 v Táboře na Čápově Dvoře!!! Už jsou i vstupenky v předprodeji od pondělí!!Více zde.

 


LOCOMOTIVE A JEJICH NOVEJ KLIP "POD DEKLEM"

 

   

 


7.10.2012

  Morthys z Bukovan chystají se svým heavy-metalem nový CD


6.10.2012

KAPELA 7SINS of SURVIVING BUDE VYDÁVAT NOVÉ EP!!!

   

Více na : https://bandzone.cz/7sins   a   https://www.7sos.cz/


   BALAMUTA A JEJICH NOVEJ KLIP "STYĎ SE,JUSTICE"

 

 


 

KONEC ŽIŽKOVA VRAŽDÍCÍHO PALCÁTU? MOŽNÁ…..?

 

S přáteli vedeme diskusi o tom, že F.O.B po vydání nového alba na začátku roku 2013 pojede na celoroční turné. A právě otázka je co bude z festivalem „Žižkův vraždící palcát“. Bude pokračovat, zanikne navždy či jen roční pauza? To jsem se snažil zjistit od členů kapely…….

 

Ihned mě napadlo se na to zeptat člena „Corbowa“, který je podle mě ostřílený člen kapely a mnohé zná co se kapely týče. Při dotazu na to jestli bude konec „Žižkova vraždícího palcátu“ nebo ne jsem se dozvěděl, že nejsou zatím žádné konkrétní informace jestli bude pokračovat nebo ne. Ale turné určitě bude, ale také není jisté kde bude , jen co jsem zjistil že následující ročník „ŽVP“ bude 14.3. 2013, z toho vyplývá že asi nebude žádná pauza a to je pozitivní zpráva. Je moc brzo na řešení jestli něco bude nebo nebude, no tak toho zatím nechám. O změnách vás budu informovat co se tohoto tématu týče.

 

 

Coru piss Dreaddy                           v Sezimovo Ustí  2.10.2012